Цибулевий суп італійський

ПЕРШІ СТРАВИ
2455 Цибулевий суп італійський
Цибулевий суп італійський
інгредієнти:
  • Інгредієнти:
  • 3 великі цибулини;
  • 50 г вершкового масла;
  • 1 ст. л. борошна;
  • 900 мл остиглого яловичого бульйону;
  • половина багета;
  • 1 ст. л. рослинного масла;
  • 70 г сиру Емменталь;
  • сіль;
  • перець;
  • 1 лавровий лист;

Цибулю. ріжуть тонкими кільцями. У каструлі топлять вершкове. масло. , на якому смажать цибулю протягом 15-20 хв, поки вона не стане золотистого кольору. Потім насипають на. цибулю. борошно, перемішують і смажать ще хвилину. Після цього цибулю заливають. бульйоном. , солять, перчать, додають лавровий лист і доводять до кипіння, вогонь відразу зменшують і варять 30 хв. Суп. знімають з вогню і дістають з нього лавровий лист. Багет ріжуть на 8 шматків, які рум´яно запікають на рослинному маслі. У глибокі миски наливають. цибульний. суп. , зверху кладуть по 2 шматочки багета, які посипають тертим. сиром. і ставлять миски на хвилину в сильно розігріту духовку, щоб. сир. розплавився.

Салати до Нового року 2014салати до нового року

Варенье в магазине Утконос: черничное варенье. Рецепты варенья и джемов с фото.

Салат из морепродуктов рецепт. Рецепт салата с морепродуктами.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter