Цибулевий суп італійський
- Інгредієнти:
- 3 великі цибулини;
- 50 г вершкового масла;
- 1 ст. л. борошна;
- 900 мл остиглого яловичого бульйону;
- половина багета;
- 1 ст. л. рослинного масла;
- 70 г сиру Емменталь;
- сіль;
- перець;
- 1 лавровий лист;
Цибулю. ріжуть тонкими кільцями. У каструлі топлять вершкове. масло. , на якому смажать цибулю протягом 15-20 хв, поки вона не стане золотистого кольору. Потім насипають на. цибулю. борошно, перемішують і смажать ще хвилину. Після цього цибулю заливають. бульйоном. , солять, перчать, додають лавровий лист і доводять до кипіння, вогонь відразу зменшують і варять 30 хв. Суп. знімають з вогню і дістають з нього лавровий лист. Багет ріжуть на 8 шматків, які рум´яно запікають на рослинному маслі. У глибокі миски наливають. цибульний. суп. , зверху кладуть по 2 шматочки багета, які посипають тертим. сиром. і ставлять миски на хвилину в сильно розігріту духовку, щоб. сир. розплавився.
Салати до Нового року 2014салати до нового року
Варенье в магазине Утконос: черничное варенье. Рецепты варенья и джемов с фото.
Салат из морепродуктов рецепт. Рецепт салата с морепродуктами.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter