Суп з квасолею
1626
інгредієнти:
- Цибуля 1 шт.
- Бекон
- Сосиски 2 шт.
- Сосиска копчена 1 шт.
- Помідори у власному соку 800 г
- Квасоля червона консервована 1 бан.
- Квасоля консервована біла 1 бан.
- Петрушка (сіль, перець, мелена паприка (солодка))
- Бульйон 200 мл
Цибулю шаткуємо.
Бекон нарізаємо смужками.
Сосиски кружечками.
Бекон обсмажуємо пару хвилин.
Додаємо цибулю і тушкуємо 4 хвилини.
Потім додаємо сосиски і тушкуємо 3 хвилини.
Із квасолі злити рідину і промити холодною водою.
Додати квасолю і помідори разом з соком.
Для того, щоб суп не був сильно густим, можна додати бульйон і варити 10 хвилин. Посолити, поперчити, додати паприку.
http://recepti.biz.uaУчимся готовить простые полезные и вкусные салаты! Читайте на
Дом из бревна с мансардой - как дома сделать йогурт без йогуртницы. Бизнес с Avon, узнай секрет.
Потрясающе вкусный салат - салаты с семечками подсолнуха. Семена подсолнечника.
Торт Наполеон классический: рецепты тортов без выпечки.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі