Суп з грибами
- Інгредієнти:
- Гриби - 150 гр ;
- Вода - 1 л. ;
- Картопля - 1 шт.;
- Цибуля ріпчаста - 1 шт ;
- Молоко - 0.8 л. ;
- Сметана - 4 ст.л ;
- Масло вершкове - 1 ст.л ;
- Петрушка - 3 гілочки ;
- Кріп - 3 гілочки;
- Перець чорний (мелений) - на смак ;
- Сіль - за смаком ;
Гриби. очистити, добре промити, нарізати скибочками. Закип´ятити воду, опустити. гриби. і зварити до готовності. Цибулю очистити, дрібно нарізати і обсмажити до світло золотистого кольору. Картоплю. очистити, вимити й нарізати брусками. Молоко. закип´ятити. У грибний бульйон додати гаряче молоко, нарізану картоплю, обсмажену цибулю. Варити до готовності картоплі на повільному вогні. Посолити і поперчити. Зелень петрушки і кропу вимити, дрібно нарізати. Грибний суп подавати зі сметаною, посипати дрібно нарізаною зеленню.
Простые рецепты блюд - кекс з яблуками рецепт. Кондитерские формы.
Книга Рецептов Для Мультиварки - рецепты блюд с ливером. Кулинарные рецепты.
Салаты вкусные рецептыВкусные Рецепты В Мультиварке. Авторские рецепты
Как приготовить вкусный шашлык - рецепты мясных закусок с фото.
Купить майонез, цены - салати з майонезом.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter