"Рибний обід"
- Риба (сом) 2300 г
- Лимон 1 шт.
- Борошно пшеничне 200 г
- Олія рослинна 100 г
- Морква 80 г
- Цибуля ріпчаста 70 г
- Лист лавровий 1 шт.
- Перець чорний (мелений)
- Перець духмяний (горошком)
- Картопля 300 г
- Сіль
Відокремити від тушки сома голову, відрізати хвіст і плавник, порізати на порційні шматочки.
У 2 літра киплячої води помістити голову, хвіст і плавник сома, довести до кипіння, додати моркву, цибулю, сіль, лавровий лист, запашний горошок, мелений перець, варити 15-20 хвилин.
Розкласти основне м'ясо у тарілки + картопля + залити рідиною + зелена цибуля.
Порційні шматки сома посолити, поперчити, полити соком лимона, поставити у холодильник на 30-40 хвилин.
Шматочки сома обваляти у борошні (насипати борошно у пакет), підсмажити на олії.
Салаты с балыкомУчимся готовить простые полезные и вкусные салаты! Читайте на
Семена почтой, в том числе редкие - рецепты капусты пелюстки. Поможем выйти замуж в Германию.
Салат с Курицей, орешками и сухариками здесь
Холодные закуски для банкета - холодные закуски из лаваша. Холодные закуски.
Рецепты салатов на англ. языкеКулинарные рецепты
Морепродукты салаты рецепты здесь
Кулинарный сайт allsweet www.recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter