"Рибний обід"

ПЕРШІ СТРАВИ
1034 "Рибний обід"
Фото -
інгредієнти:
  • Риба (сом) 2300 г
  • Лимон 1 шт.
  • Борошно пшеничне 200 г
  • Олія рослинна 100 г
  • Морква 80 г
  • Цибуля ріпчаста 70 г
  • Лист лавровий 1 шт.
  • Перець чорний (мелений)
  • Перець духмяний (горошком)
  • Картопля 300 г
  • Сіль

фото

Відокремити від тушки сома голову, відрізати хвіст і плавник, порізати на порційні шматочки.

У 2 літра киплячої води помістити голову, хвіст і плавник сома, довести до кипіння, додати моркву, цибулю, сіль, лавровий лист, запашний горошок, мелений перець, варити 15-20 хвилин.

Розкласти основне м'ясо у тарілки + картопля + залити рідиною + зелена цибуля.

Порційні шматки сома посолити, поперчити, полити соком лимона, поставити у холодильник на 30-40 хвилин.

Шматочки сома обваляти у борошні (насипати борошно у пакет), підсмажити на олії.

Салаты с балыкомУчимся готовить простые полезные и вкусные салаты! Читайте на

Семена почтой, в том числе редкие - рецепты капусты пелюстки. Поможем выйти замуж в Германию.

Салат с Курицей, орешками и сухариками здесь

Холодные закуски для банкета - холодные закуски из лаваша. Холодные закуски.

Рецепты салатов на англ. языкеКулинарные рецепты

Морепродукты салаты рецепты здесь

Кулинарный сайт allsweet www.recepti.biz.ua

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter