Pisto Пістія
- Кабачок - 2 шт
- Баклажан - 2 шт
- Перець болгарський (красний, зелений) - 2 шт
- Цибуля ріпчаста - 1 шт
- Часник - 2 зуб.
- Помідор - 4 шт
- Олія оливкова - 50мл
- Зелень - 1 пучків.
- Спеції
Для цієї страви беремо певний набір овочів: кабачки, баклажани, перець, помідори і цибулю, це основа, можна додати за смаком спеції, зелень або більш калорійні продукти: яйце, грінки.
На дно широкої каструлі наливаємо олію, овочі нарізаємо крупно і закладаємо в такій послідовності: спочатку протушіваем цибулю, додаємо перець,.
потім кабачки, баклажани і помідори. Солимо, додаємо спеції, накриваємо кришкою і тушкуємо на слабкому вогні півгодини. Не додаємо рідини, овочі тушатся у власному соку.
Готова пістія добре зберігається кілька днів, не втрачаючи смаку. Їмо в холодному і гарячому вигляді. Я робила на обід, як перше блюдо, тому розклала в керамічні мисочки, зверху додала сире яйце і поставила в духовку на 10 хв, щоб яйце запеклося.
Кухонные Принадлежности: рецепты тортов без выпечки. Мультиварка Philips.
новогодний стол праздничные блюда
Торт грильяжный бкк рецептСвадебные, праздничные, корпоративные и детские торты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter