Pisto Пістія

ПЕРШІ СТРАВИ
1152 Pisto Пістія
Pisto Пістія
інгредієнти:
  • Кабачок - 2 шт
  • Баклажан - 2 шт
  • Перець болгарський (красний, зелений) - 2 шт
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Часник - 2 зуб.
  • Помідор - 4 шт
  • Олія оливкова - 50мл
  • Зелень - 1 пучків.
  • Спеції

Pisto Пістія інгредієнти Для цієї страви беремо певний набір овочів: кабачки, баклажани, перець, помідори і цибулю, це основа, можна додати за смаком спеції, зелень або більш калорійні продукти: яйце, грінки.

Pisto Пістія На дно широкої каструлі наливаємо олію, овочі нарізаємо крупно і закладаємо в такій послідовності: спочатку протушіваем цибулю, додаємо перець,.

фото Pisto Пістія потім кабачки, баклажани і помідори. Солимо, додаємо спеції, накриваємо кришкою і тушкуємо на слабкому вогні півгодини. Не додаємо рідини, овочі тушатся у власному соку.

Pisto Пістія Кабачок Готова пістія добре зберігається кілька днів, не втрачаючи смаку. Їмо в холодному і гарячому вигляді. Я робила на обід, як перше блюдо, тому розклала в керамічні мисочки, зверху додала сире яйце і поставила в духовку на 10 хв, щоб яйце запеклося.

карамель конфеты шоколад mp3

Кухонные Принадлежности: рецепты тортов без выпечки. Мультиварка Philips.

новогодний стол праздничные блюда

Торт грильяжный бкк рецептСвадебные, праздничные, корпоративные и детские торты