Курячий бульйон з сирними лазанками
- Борошно - 170 -200 гр
- Сир - 70 -100 гр
- Яйце куряче - 1 шт
- Сіль - 1 / 4 ч. л.
- Бульйон (м´ясний, курячий або супчик)
Варимо бульйон (у мене курячий).
З борошна, яєць, солі, сиру - замішуємо тісто, як на пельмені. Даємо тісту відпочити хвилин 15-20. На посипаному борошном столі розкатуємо тісто до товщини 2 мм, нарізаємо тісто на квадрати або ромби, залишаємо підсохнути на 20-30 хвилин.
Перед вживанням лазанкі відварити в підсоленій киплячій воді або в бульйоні (3-5хвилин).
Подавати бульйон із зеленню,. лазанками. , грінками або тостами.
Смачного!.
Банош рецепт з грибамиРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Кулинарные рецепты от Tramontina - кулинарные рецепты первые блюда.
Салат с жареными грибами и морковьюСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
recepti.biz.uaИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы
Кулинарные рецепты - рецепты пошагово с фото. Рецепты С Фото на любой вкус.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter