Котлетка "Павучок"
- Фарш (свинина, яловичина) 500 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Булочка 3 шт.
- Сіль
- Яйце куряче 1 шт.
- Сир плавлений 100 г
- Зелень
Булочку розмолоти в м'ясорубці або в блендері, щоб вийшли сухарики.
До фаршу додати подрібнену цибулину, 6 ст. ложок сухариків, тертий сирок, дрібно посічену зелень, яйце, добре розмішати. Сформувати круглі котлетки, обваляти їх у залишках сухарів, викласти на деко, запікати в духовці 200 градусів близько 25-30 хвилин.
На тарілці зробити павутинку з макарон або картопляного пюре (через шприц), у центр висадити павучка, зробити очі і рот зі сметани, ніжки зі стебел кропу (петрушки, зеленої цибулі).
Карамель конфеты шоколад. Конфета карамель.
Салат из брокколи с шампиньонами. Салат из брокколи с жаренным арахисом.
Рецепты быстрой и вкусной диеты: рецепты блюд с ливером. Рецепты приготовления блюд.
Рецепты салатов на любой вкус: салат радичио рецепты. Рецепты быстрой и вкусной диеты.
Книга Рецептов Для Мультиварки - рецепт салата с языка. Рецепты для пекарни.
Рецепт торта медовик или баня http://recepti.biz.ua
Мультиварка Philips: как испечь пирог из тыквы.
Торт наполеон по рецепту французских поваров. Торт наполеон рецепт фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter