Італійський грибний суп

ПЕРШІ СТРАВИ
1398 Італійський грибний суп
Італійський грибний суп
інгредієнти:
  • Інгредієнти:
  • 2 ст. ложки оливкової олії;
  • 1 порізана цибулина;
  • 450 г різних грибів;
  • 300 мл молока;
  • 850 мл гарячого овочевого бульйону;
  • 8 шматків хрусткого білого хліба або французької багета;
  • 2 зубчики часнику, роздавлених;
  • 50 г вершкового масла, розм´якшеного;
  • 75 г тертого сиру грювьер;
  • сіль, перець;

Розігрійте. масло. в каструлі і обсмажити. цибулину. 3-4 хв. до золотистого кольору. Наріжте великі. гриби. на невеликі шматочки і додайте в каструлю, помішуючи, щоб вони всі були покриті олією. Влийте. молоко. , доведіть до кипіння, накрийте кришкою і тушкуйте 5 хв. Поступово додайте гарячий овочевий. бульйон. . Посоліть і поперчіть за смаком. На грилі підсушіть з обох сторін шматочки. хліба. . Змішайте. часник. і масло і намажте тости сумішшю. Покладіть тости на дно великої супниці або на дно чотирьох тарілок, налийте суп і посипте тертим. сиром. . Подавайте негайно.

Готовим со вкусом: рецепты приготовления мясных салатов. Рецепты для хлебопечки, вкусно.

Рецепты Приготовления - салати з курячого мяса. Поилки для домашней птицы.

Холодные закуски рецептыВкусные быстрые и простые рецепты Закусок

Куриная печень рецепт поваренокТрадиционные и оригинальные рецепты с фото! Тысячи рецептов на сайте

Рецепты Приготовления - оригинальные салаты из морепродуктов.

Рецепт торт медовик. Медовик торт рецепт.