Італійський грибний суп
- Інгредієнти:
- 2 ст. ложки оливкової олії;
- 1 порізана цибулина;
- 450 г різних грибів;
- 300 мл молока;
- 850 мл гарячого овочевого бульйону;
- 8 шматків хрусткого білого хліба або французької багета;
- 2 зубчики часнику, роздавлених;
- 50 г вершкового масла, розм´якшеного;
- 75 г тертого сиру грювьер;
- сіль, перець;
Розігрійте. масло. в каструлі і обсмажити. цибулину. 3-4 хв. до золотистого кольору. Наріжте великі. гриби. на невеликі шматочки і додайте в каструлю, помішуючи, щоб вони всі були покриті олією. Влийте. молоко. , доведіть до кипіння, накрийте кришкою і тушкуйте 5 хв. Поступово додайте гарячий овочевий. бульйон. . Посоліть і поперчіть за смаком. На грилі підсушіть з обох сторін шматочки. хліба. . Змішайте. часник. і масло і намажте тости сумішшю. Покладіть тости на дно великої супниці або на дно чотирьох тарілок, налийте суп і посипте тертим. сиром. . Подавайте негайно.
Готовим со вкусом: рецепты приготовления мясных салатов. Рецепты для хлебопечки, вкусно.
Рецепты Приготовления - салати з курячого мяса. Поилки для домашней птицы.
Холодные закуски рецептыВкусные быстрые и простые рецепты Закусок
Куриная печень рецепт поваренокТрадиционные и оригинальные рецепты с фото! Тысячи рецептов на сайте
Рецепты Приготовления - оригинальные салаты из морепродуктов.
Рецепт торт медовик. Медовик торт рецепт.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter