Гречане пюре із фрикадельками на пару
- Телятина 250 г
- Цибуля біла 1 шт.
- Масло вершкове 110 г
- Крупа гречана 0.5 скл.
- Огірок (маринований) 1 шт.
- Бульйон (м´ясний або овочевий) 0.7 л
- Спеції (сіль, перець)
Із м'яса телятини приготувати фарш, натерти у готовий фарш цибулю.
Масло (50 г) розтопити на водяній бані і вилити у суміш фаршу із цибулею.
Посолити і поперчити трохи.
На квадратики із фольги викласти сформовані фрикадельки.
Фрикадельки загорнути у фольгу.
Викласти мішечки на сито.
Сито із фрикадельками поставити на водяну баню.
Накрити кришкою. Час приготування - 30-35 хвилин на повільному вогні.
Промити холодною водою півсклянки гречки і залити водою, а краще м'ясним або овочевим бульйоном у пропорції 1:2.
Готову гречку перекласти у комбайн, додати масло (60 г) і подрібнити.
Викласти готове пюре на тарілку. Додати столову ложку бульйону м'ясного або овочевого. Намалювати вуха і ніс із кілець маринованого огірка, очі - фрикадельки, прикрашені крапельками кетчупу, усмішка - із пір'їнок цибулі.
Сборник рецептов Холодных закусок. Европейская кухня Холодные блюда и закуски рецепты.
Закупка рецепты: рецепты пошагово с фото. Рецепты с фото.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты салата с морепродуктами.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter