Горох зі шпинатом
- Нут (турецький) 400 г
- Шпинат 300 г
- Цибуля ріпчаста (і порей) 2 шт.
- Морква 1 шт.
- Картопля 2 шт.
- Перeць солодкий (червоний і зелений) 2 шт.
Сухий горох замочити на ніч.
Замочений горох обов'язково засипати в гарячу воду, інакше він буде твердий. Тривалість варіння - 1 година, однак в скороварці горох буде готовий через 20 хвилин. Засмажка: цибуля, перець, морква - обсмажити на олії. Картоплю і цибулю порей нарізати.
У майже готовий горох додати картоплю, овочі, шпинат.
Для поліпшення смаку обсмажити на олії черствий хліб, часник, потовкти в ступці до однорідної маси, розбавити бульйоном і влити в киплячий горох.
Довести страву до смаку і залишити накритою на 30 хвилин.
Подавати з часточкою вареного яйця.
Кулинарные сайты с рецептами и фотоВопросы читателей сайта, ответы и мнения специалистов по диетологии
Кулинарные рецепты от Tramontina: выпечка домашнего хлеба рецепты.
Новогодние праздничные блюда 2014Рецепты для фуршета на любой вкус! Тысячи блюд с фото и видео
Рецепты Приготовления - оригинальные салаты из морепродуктов. Кулинарные рецепты от Tramontina.
ТутРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter