Дерун

ПЕРШІ СТРАВИ
992 Дерун
Фото - Дерун
інгредієнти:
  • Картопля 2 шт.
  • Борошно пшеничне
  • Сіль
  • Яйце куряче 1 шт.
  • Масло вершкове
  • Олія рослинна

Картоплю почистити, половину натерти на крупній тертці, половину на дрібній. Додати яйце, борошно, сіль і ретельно перемішати. На сковороді розтопити вершкове масло, додати трохи олії, викласти частину картоплі, розрівняти, закрити кришкою, смажити по 5 хвилин з кожного боку, потім смажити без кришки до скориночки. Викласти отриманий млинець на тарілку. Це мордочка. З решти картопляної маси випекти невеликі млинці, це будуть вушка. Прикрасити.

Диета: рецепты для похудения: рецепт пончиков творожных. Рецепты для аэрогриля, вкусно.

Купить кондитерку: пирог в разъемной форме. Формы для Пирогов.

Легкие супы рецепты с фотоМеждународная ассоциация легкой атлетики. Федерация легкой атлетики

Рецепты блюд из легкого www.recepti.biz.ua

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter