Даль Макніл
1006
інгредієнти:
- Сочевиця (консервована) 2 упак.
- Вершки (10%) 150 мл
- Гарам масала 2 ч.л.
- Томатна паста 3 ч.л.
- Прянощі (Шамбала) 1 ч.л.
- Сіль
Відкрити банки з сочевицею, злити сік, але не промивати.
Викласти в сотейник. Поставити на вогонь.
Коли закипить, додати «гарам масала» і томатну пасту. Розмішати.
Налити вершки. Повинна вийти ріденька каша.
Перемішати і нехай кипить далі.
Посипати сухим Шамбалу, перемішати. Додати сіль.
Викласти сочевицю в глибокий посуд і подати на стіл.
Вживати з відварним розсипчастим довгозерним рисом.
Лазанья со шпинатом и фаршемлазанья со шпинатом
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты пончиков на кефире. Купить кефир, цены.
Рушники оптом: рецепты пасхи. Главные пасхальные рецепты.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі