—
—
—
Рубрики
Вхід
Реєстрація
ДІЄТИ
КУЛІНАРНІ НОВИНИ
ЕТИКЕТ
ПОРАДИ
САЛАТИ
ПЕРШІ СТРАВИ
ДРУГІ СТРАВИ
КАШІ ТА ГАРНІРИ
ЗАКУСКИ
БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
ДЕСЕРТИ
НАПОЇ
РЕЦЕПТИ ДО СВЯТ
halloween
ДЛЯ ДІТЕЙ
СОУСИ ТА ЗАПРАВКИ
МІКРОХВИЛЬОВА ПІЧ
КОНСЕРВУВАННЯ
Головна
»
Оцет будь-який краще ароматизований бальзамічний
Оцет будь-який краще ароматизований бальзамічний
МІКРОХВИЛЬОВА ПІЧ
Рибка, тушкована в пиві, з лимоном і родзинками
інгредієнти: Риба (сайда, короп, тріска, судак або інша - філе) - 300- 400 г Пиво - 50 мл Ізюм - 25- 50 г Оцет (будь- який, але краще ароматизований або бальзамічний) - 1- 2 ст. л. Спеції (сіль, ...
1396