Рибка, тушкована в пиві, з лимоном і родзинками
- Риба (сайда, короп, тріска, судак або інша - філе) - 300-400 г
- Пиво - 50 мл
- Ізюм - 25-50 г
- Оцет (будь-який, але краще ароматизований або бальзамічний) - 1-2 ст. л.
- Спеції (сіль, перець)
- Лимон (часточки або цедра - 1 ч.л.) - 2-3 шт
- Олія -
Рибу (бажано філе) порізати на порційні шматки або розморозити. Я готувала з тихоокеанської замороженої сайди, але можливі будь-які варіанти. Рибу посолити. , поперчити і полити фруктовим, бальзамічним або 3%-оцтом, і поставити в холодильник на 30 хв.
Ізюм промити і замочити в теплій воді на 30 хв.
Форму для НВЧ змастити олією, викласти рибу, додати родзинки, лимон (або лимонну цедру) і полити пивом.
Закрити кришкою і тушкувати 11-13 хв. при повній потужності.
PS пиво починає кипіти і википати, тому мікрохвильовку краще вимикати і включати кожні 3-4 хв.
Можна, звичайно, запікати і в духовці, під фольгою. При 180 * С - 20 хв.
Посипати подрібненою зеленню петрушки.
Подавати з відвареною молодою картоплею і свіжим салатом.
Смачного!.
Поможем выйти замуж в Германию: кекс з яблуками рецепт. Простые рецепты блюд.
Рецепты котлет - рецепт торта киевский. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Французские десерты рецептыВкусные быстрые и простые рецепты Десертов
Простые рецепты вкусных салатов - праздничные салаты к новому году. Праздничные салаты.
Рецепты простых салатов: салаты рецепты с фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter