Настоянка з м'яти
3605
інгредієнти:
- Горілка - 1 л
- М´ята (сушена) - 100 грам
- Цукор - 300 грам
- Вода - 2 скл.
Спосіб приготування:. Горілкою заливаємо м´яту. , і настоюємо 5 днів до темно-коричневого кольору. Потім рідину проціджують через марлю, додаємо 2 стакани теплої води, цукор, краще розчинити. Воду додаємо саме після настоянки. Ставимо напій на 1 місяць. Краще налити напій в трилітрову банку.
Шоколадний торт рецепти з фото пошаговоЗапеканка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Кухня с юлией высоцкойСеть ресторанов японской кухни
www.recepti.biz.ua googl кулинарные рецепты сайт хорошая кухня
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі