Глінтвейн на швидку (замерзлу) руку
3256
інгредієнти:
- Вино червоне - 1 скл.
- Лимон
- Цукор - 2 ч. л.
- Кориця
- Сироп або мед
У чашку налити вина, додати цукор, кориці і за смаком трохи меду або малини.
Часточку лимона нашпигувати гвоздички (для підсилення смаку та легкості подальшого вилову), опустити лимон у вино гвоздиками вниз.
Підігріти в мікрохвильовій печі протягом 1 хвилини.
Глінтвейн. готовий. Обхопивши замерзлими руками чашку, випити!.
Карамель конфеты шоколад подари их тем кто в облаках тут
Готовим со вкусом - салати з фото рецепти.
Мебель от производителя недорого - страви до святкового столу.
Готовим со вкусом: легкие блюда.
Рецепты приготовления в микроволновке. Микроволновка рецепты приготовления.
www.recepti.biz.ua рецепт торта медовик
Рецепты на пасху. Стародавний рецепт пасхи.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі