Жульєн "Райська смакота"
1366
інгредієнти:
- Печериці (білі, свіжі) 450 г
- Борошно 2 ст.л.
- Масло вершкове 3 ст.л.
- Сметана 1 скл.
- Свинина (курка, яловичина або телятина) 200 г
- Сир твердий 70 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Спеції (сіль, перець, зелень)
Гриби помити й нарізати тонкими скибочками. Цибулю нарізати кубиками. Викласти у каструлю для мікрохвильовки, додати масло і накрити кришкою. Готувати на 100%-й потужності 3-5 хв. Потім додати просіяне борошно, сметану, нарізане тонкими скибочками відварене м'ясо, добре розмішати, посолити і запікати на 100%-й потужності 3-4 хв під кришкою. Посипати жульєн тертим сиром і поставити в мікрохвильовку ще на 5 хв. Перед подачею посипати дрібно порізаною зеленню.
Рецепты быстрой и вкусной диеты - рецепт салата вкуснятина. Как приготовить летний салат.
Новые рецепты тортов с фото 2016 годаТорт В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі