Жульєн "Райська смакота"

МІКРОХВИЛЬОВА ПІЧ
1366 Жульєн "Райська смакота"
Фото - Жульєн
інгредієнти:
  • Печериці (білі, свіжі) 450 г
  • Борошно 2 ст.л.
  • Масло вершкове 3 ст.л.
  • Сметана 1 скл.
  • Свинина (курка, яловичина або телятина) 200 г
  • Сир твердий 70 г
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Спеції (сіль, перець, зелень)

Гриби помити й нарізати тонкими скибочками. Цибулю нарізати кубиками. Викласти у каструлю для мікрохвильовки, додати масло і накрити кришкою. Готувати на 100%-й потужності 3-5 хв. Потім додати просіяне борошно, сметану, нарізане тонкими скибочками відварене м'ясо, добре розмішати, посолити і запікати на 100%-й потужності 3-4 хв під кришкою. Посипати жульєн тертим сиром і поставити в мікрохвильовку ще на 5 хв. Перед подачею посипати дрібно порізаною зеленню.

 

 

Рецепты быстрой и вкусной диеты - рецепт салата вкуснятина. Как приготовить летний салат.

Новые рецепты тортов с фото 2016 годаТорт В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter