Запіканка з брюссельської та цвітної капусти з грибами
2512
інгредієнти:
- Капуста кольорова (відварна) - 1 шт
- Капуста брюссельська (відварна) - 300-400 г
- Гриби (гливи, печериці) - 150-200 г
- Сир плавлений - 2 шт
- Сир твердий - 150-200 г
- Цибуля ріпчаста (середній) - 3-4 шт
- Сметана (або майонез)
- Сіль
- Перець білий
Готуємо заливку. для запіканки: нарізану цибулю - 2-3 шт, натираємо на крупній тертці плавлений сир, майонез або сметану, сіль, перець за смаком, все ретельно перемішуємо.
Обсмажуємо гриби. .
1 цибулину нарізаємо півкільцями і укладаємо на дно форми, зверху викладаємо. брюссельську капусту. .
І половину приготовленої заливки.
Наступний шар - кольорова капуста. , розібрана на суцвіття.
Наступний шар - смажені гриби.
І друга половина заливки.
Зверху викладаємо твердий сир, нарізаний тонкими скибочками.
Відправляємо в мікрохвильову піч хвилин на 25-30, Експрес Комбі 5 1800С + М / У 180 Вт.
Все готово!. Смачного!.
ЗдесьУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі