Запіканка на "Швидку руку"
- Картопля відварена ( середня) - 4-5 шт
- Філе риби (будь-яке) - 500 г
- Цибуля ріпчаста - 2 шт
- Яйце куряче - 1шт
- Майонез - 150 г
- Куркум (щіпка)
Цибулю очистити, нарізати тонкими півкільцями, обсмажити в невеликій кількості олії.
Філе риби нарізати невеликими шматочками, теж злегка обсмажити (трохи, просто щоб не сохло в мікрохвильовці).
картоплю нарізати дрібними кубиками.
У форму для. запікання. викладаємо шарами: смажену цибулю, рибу і зверху картоплю.
В чашці змішуємо яйце, майонез і куркум. Одержаний "соус" підсолюємо і виливаємо зверху на картоплю.
В принципі, все майже готове, залишилося тільки поставити в мікрохвильову піч на 8 -10 хвилин при повній потужності.
П. с. якщо є бажання - можна посипати страву тертим сиром і прикрасити будь-якою зеленню!. приємного апетиту.
Рецепты Приготовления - рецепты рождественской выпечки.
ЗдесьКулинарная книга. Программа Кулинарный блокнот
ТутКоктейли и домашнее приготовление вин
Мебель для кухни из мдф Польские. Название производителей Польской мебели для кухни.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter