Запіканка на "Швидку руку"

МІКРОХВИЛЬОВА ПІЧ
1657 Запіканка на "Швидку руку"
Запіканка
інгредієнти:
  • Картопля відварена ( середня) - 4-5 шт
  • Філе риби (будь-яке) - 500 г
  • Цибуля ріпчаста - 2 шт
  • Яйце куряче - 1шт
  • Майонез - 150 г
  • Куркум (щіпка)

Цибулю очистити, нарізати тонкими півкільцями, обсмажити в невеликій кількості олії.

Філе риби нарізати невеликими шматочками, теж злегка обсмажити (трохи, просто щоб не сохло в мікрохвильовці).

картоплю нарізати дрібними кубиками.

 У форму для. запікання. викладаємо шарами: смажену цибулю, рибу і зверху картоплю.

 В чашці змішуємо яйце, майонез і куркум. Одержаний "соус" підсолюємо і виливаємо зверху на картоплю.

В принципі, все майже готове, залишилося тільки поставити в мікрохвильову піч на 8 -10 хвилин при повній потужності.

П. с. якщо є бажання - можна посипати страву тертим сиром і прикрасити будь-якою зеленню!. приємного апетиту.

Рецепты Приготовления - рецепты рождественской выпечки.

ЗдесьКулинарная книга. Программа Кулинарный блокнот

немецкая кухня рецепты с фото

ТутКоктейли и домашнее приготовление вин

Мебель для кухни из мдф Польские. Название производителей Польской мебели для кухни.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter