Запечені із сиром баклажани
- Баклажан 4 шт.
- Сир твердий 300 г
- Майонез 100 г
Баклажани помити, порізати на кружечки, замочити на 5 хвилин в солоній воді. Приготувати сковороду: нагріти і налити олію для смаження. Баклажани вийняти з води і, по черзі, обсмажити всі кружечки з двох сторін. На тарілку покласти першу партію готових обсмажених баклажан, на них зверху потерти сир з часничком (шар тоненький повинен бути), змастити майонезом і так до останнього шару проробити з кожним. Останнім шаром повинен бути сир. Шар повинен бути більш товстим. Потім в мікрохвильову піч на 1 хвилину, щоб сир розтанув. Тепер прикрасити.
Залы для мероприятий до 1000 чел - мясные блюда для фуршета. Организация мясных фуршетов.
Лучшая закуска из семги по рецепту Юлии Высоцкой. Видео рецепты Юлии Высоцкой.
Мультиварка Philips: как испечь пирог с тыквой. Вкусные рецепты с фото.
Кулинарные рецепты сайт хорошая здесь
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter