Запечена курочка у маринаді
- Куркa (можна стегенця, крильця, грудки)
- Масло рослинне
- Перець чорний (мелений)
- Оцет
- Сіль
- Спеції (для курки)
Беремо. курку. (у мене заморожена).
Розморожуємо, миємо й розрізаємо на порційні шматки.
Трохи даємо стекти воді й перекладаємо в каструлю.
Додаємо сіль, перець, трохи. оцту. (приблизно 3-4 стол.ложки), спеції для курки і рослинне масло (трохи "на око").
Все перемішуємо. Залишаємо хвилин на 20-30 для маринування.
Далі беремо форму. Я використовую з жароміцного скла.
Вкладаємо в неї шматки курки (змащувати форму не потрібно, тому що курка і так у нас вже в олії), і поливаємо зверху маринадом, що залишився з каструлі.
Далі: можна готувати в духовці, а можна в мікрохвильовці в режимі "духовка".
Я роблю другим способом. У мікрохвильовці.
Розігріваю мікрохвильовку до 230 градусів.
Ставлю туди курку і виставляю час - 1 час. 15 хв.
Час приготування залежить від ваги курки. У мене. курча був не кволий - вагою 1700гр. .
Природно якщо Ципко багато менше, то і час потрібно ставити менше.
У будь-якому випадку готовність можна визначити візуально. За наявності рум´яної скоринки зверху.
І ось, шедевр готовий!. Смачного!.
Лечение в домашних условиях: печеня по домашньому. Рецепты из печени.
Семена почтой, в том числе редкие - рецепты капусты пелюстки.
recepti.biz.ua праздничные новогодние рецепты блюд
Рецепт маргариты пиццыРецепты и советы. Кулинарные рецепты
Карп рецепты приготовления с фото в духовкеПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Пирог Из Тыквы: как испечь пирог с тыквой.
Лучший кулинарный сайт. Кулинарный поединок официальный сайт.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter