Ялинка на пагорбі

МІКРОХВИЛЬОВА ПІЧ
1106 Ялинка на пагорбі
Ялинка на прігорочке
інгредієнти:
  • Яйце куряче - 4 шт
  • Сметана - 12 ст. л.
  • Олія

Ялинка на прігорочке інгредієнти Першим ділом я спробувала зробити цей тортик за рецептом "Шоколадно-бананове безумство". Він не зовсім вийшов (навіть залишала коменти і уточнювала помилки).

Потім, трохи подумавши, я "удосконалила" його в 2 рази і на свій смак. Взявши подвійну порцію продуктів, спекла 2 коржі: білий і коричневий. Для акуратності викладала коржі на Пекарський папір, щоб не паскудився стіл, коли поливаєш глазур´ю.

Ялинка на прігорочке Пекла я його в мікрохвильовці, у скляній каструлі і салатниці, вийшло 2 коржики. Темний - вниз, а верхній (він вийшов напівкруглий - салатниця з круглим дном) ще і навпіл розрізала.

фото Ялинка на прігорочке Тепер, коли коржики готові, порізала банани і ківі кружечками, і відразу їх так і виклала. Не розтираючи їх у кремоподібну пасту. Спочатку бананчики.

Ялинка на прігорочке Яйце куряче Тепер ківі. Потім зверху накрила білою "кришечкою" цю всю красу. По вигляду він схожий у профіль на ялинку. Коржі різного діаметра (із-за посуду).

Ялинка на прігорочке Сметана І всю цю справу триповерхову полила зверху шоколадною глазур´ю. Зверху прикрасила кружечками бананів, і з кружечка ківі вирізала щось типу ялинки.

Ялинка на прігорочке Масло рослинне Ось такий триповерховий тортик вийшов у мене. Уж дуже смачний він вийшов, такий, що довелося 2 дні поспіль його готувати рідним!. А ось так він виглядає в розрізі. Приємного поглинання.

Рецепт охотничий салат ветчина. Рецепт охотничий салат ветчина перец.

Шинковки для Овощей - приготовление блюд из яиц. Вкусные рецепты блюд.

Сайты кулинарных рецептовПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter