Яйце варене (в мікрохвильовці)
- Яйце (сире) - 1 шт
- Вода (холодна) - 1 / 2 скл.
Отже, беремо 0,5 склянки холодної води.
Розбиваємо туди яйце. Накриваємо кришкою (блюдцем) і ставимо в мікрохвильову піч на 1 хв при потужності 900.
(!) Можливо, декілька дослідів будуть не зовсім вдалими, поки підберете відповідні для вашої мікрохвильової печі і вашої води потужність і час.
Поспостерігайте, тримаючи руку на кнопці зупинки, як тільки яйце починає спливання, тисніть "стоп"!. В іншому випадку жовток може "вибухнути".
До речі, яйце спливає не завжди. У мене сьогодні перше спливло, а друге спливати відмовилося.
Можна поекспериментувати і з кількома яйцями одночасно, але мають бути однакові склянки з рівною кількістю води. Часу піде менше, ніж час одного * на кількість. Загалом, ми приловчилися варити по одному - так можна сміливо йти і залишати без нагляду.
Дістаємо ложечкою яйце. Якщо дістати відразу, буде ніжніше, і жовток, можливо, буде рідкуватий. Якщо яйце потрібно круте, просто зачекайте трохи, перш ніж витягати на сушу.
Ось таке воно в мене вийшло (. яйце варене. ).
. Далі використовуємо за призначенням: швиденько ріжемо в салатик, просто поглинаємо на сніданок , вечерю . Загалом, СМАЧНОГО.
Такий спосіб варіння частенько виручає нас, коли треба швиденько спорудити салатик або перекусити. Сподіваюся, і вам стане в нагоді.
Мясные салаты рецептыМясо В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Рецепты быстрой и вкусной диеты: рецепт салат охотничий. Рецепты Приготовления.
Закваски для сыра ЧИЗ: ржаная закваска рецепт.
Салат с Курицей и корейской морковкой и сыромПриготовьте полезный горячий салат с Курицей и яблоками без майонеза
Салаты с белыми грибами рецептыСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Быстрые и легкие горячие блюда. Блюда из легкого рецепты.
ТутПроизводство и поставки варенья и джемов из ягод и фруктов
Венецианский рецепт от Юлии Высоцкой. Потрясающий тайский рецепт от Юлии Высоцкой.
Торт медовик фото. Кофейня шоколадница торт медовик.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter