Яєчні бутерброди
- Хліб (білий, для тостів) - 8 скибок.
- Яйця - 3 шт
- Масло вершкове - 50 г
- Вершки (рідкі) - 3 ст. л.
- Пармезан (шматочок)
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
Від хліба відрізати кірки.
Відкласти його в бік.
У підходящий посуд (діаметром 15-16 см) покласти масло і розтопити на максимальній потужності (не на грилі) приблизно 30 секунд.
З розтопленого масла відлити 2 ст. л. в стаканчик (для поливання бутербродів).
Яйця збити з сіллю. .
Помішуючи, влити вершки.
Розтоплене масло і яйця перемішати, поставити в піч на повну потужність приблизно на 1,5-2 хвилини, прервавши один раз.
Коли яйця готові .
Розчавити їх виделкою.
Беремо шматочки хліба, викладаємо на тарілку.
Посипаємо кожен шматок перцем, краще свіжомеленим (для дітей можна не сипати).
Зверху викладаємо яйця.
Посипаємо пармезаном.
Зверху маслом що залишилось.
Ставимо у піч на 40 секунд, щоб розплавився сир. Бутерброди. готові. Їсти гарячими.
Рецепт Пудинга с творогом - шоколадный пудинг.
Готовим со вкусом - пошаговые кулинарные рецепты с фотографиями.
Очень вкусные рецепты приготовления салатов блюд из мяса с фото. Овощные салаты рецепты с фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter