Яєчні бутерброди

МІКРОХВИЛЬОВА ПІЧ
1439 Яєчні бутерброди
Яєчні бутерброди
інгредієнти:
  • Хліб (білий, для тостів) - 8 скибок.
  • Яйця - 3 шт
  • Масло вершкове - 50 г
  • Вершки (рідкі) - 3 ст. л.
  • Пармезан (шматочок)
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)

Яєчні бутерброди інгредієнти Від хліба відрізати кірки.

Яєчні бутерброди Відкласти його в бік.

У підходящий посуд (діаметром 15-16 см) покласти масло і розтопити на максимальній потужності (не на грилі) приблизно 30 секунд.

З розтопленого масла відлити 2 ст. л. в стаканчик (для поливання бутербродів).

фото Яєчні бутерброди Яйця збити з сіллю. .

Яєчні бутерброди Хліб Помішуючи, влити вершки.

Яєчні бутерброди Яйце Розтоплене масло і яйця перемішати, поставити в піч на повну потужність приблизно на 1,5-2 хвилини, прервавши один раз.

Яєчні бутерброди Маслослівочное Коли яйця готові .

Яєчні бутерброди Сливки Розчавити їх виделкою.

Яєчні бутерброди Пармезан Беремо шматочки хліба, викладаємо на тарілку.

Посипаємо кожен шматок перцем, краще свіжомеленим (для дітей можна не сипати).

Зверху викладаємо яйця.

Яєчні бутерброди Сіль Посипаємо пармезаном.

Яєчні бутерброди Перець чорний Зверху маслом що залишилось.

Яєчні бутерброди Ставимо у піч на 40 секунд, щоб розплавився сир. Бутерброди. готові. Їсти гарячими.

Рецепт Пудинга с творогом - шоколадный пудинг.

Готовим со вкусом - пошаговые кулинарные рецепты с фотографиями.

Очень вкусные рецепты приготовления салатов блюд из мяса с фото. Овощные салаты рецепты с фото.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter