Яблука, запечені з печивом у мікрохвильовці

МІКРОХВИЛЬОВА ПІЧ
1732 Яблука, запечені з печивом у мікрохвильовці
Яблука, запечені з печивом у мікрохвильовці
інгредієнти:
  • Яблука - 4 шт
  • Яйце (жовток) - 2 шт
  • Молоко (14 склянки) - 50 мл
  • Цукор (близько 2 ст.л.) - 50 г
  • Печиво (будь-яке, розсипчасте) - 100 г
  • Масло вершкове (легко можна замінити маргарином) - 1 ст. л.
  • Сухарі паніровoчні - 3 ст. л.

Яблука, запечені з печивом у мікрохвильовці інгредієнти Посуд, у якій буде випікатися наш десерт, змащуємо маслом і посипаємо сухарями (я підстрахувалася і вистелити посудинку пергаментним папером).

На дно посуду рівномірно викласти очищені і нарізані яблука.

Окремо розтерти жовтки, вершкове масло, цукор. Розтерту суміш влити в молоко і додати покришене печиво. Все добре перемішати.

Отриману суміш вилити на яблука. У підсумку вийде ось така Кеся-мі:.

Яблука, запечені з печивом у мікрохвильовці Запікаємо в мікрохвильовці при повній потужності протягом 4-5 хвилин.

Дістаємо і залишаємо у формі на 5 хвилин. Потім викладаємо. яблучний десерт. , перевернувши, на тарілку.

До речі, десерт відмінно різався!.

Доставка еды на дом кухня Украинскаяукраинская кухня доставка

Кулинарные рецепты первые блюдаПрограмма Кулинарный блокнот. Кулинарные рецепты

Готовим со вкусом - салаты с морепродуктов рецепты. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Блюда В Мультиварке Рецепты: рецепты приготовления блюд в микроволновке. Рецепт имбирного напитка.

Приготовить пармезан дома легко: маскарпоне в домашних условиях.

Рецепты грузинской кухни - чанахи рецепт. Кулинарные рецепты от Tramontina.