Яблука, запечені з печивом у мікрохвильовці
- Яблука - 4 шт
- Яйце (жовток) - 2 шт
- Молоко (14 склянки) - 50 мл
- Цукор (близько 2 ст.л.) - 50 г
- Печиво (будь-яке, розсипчасте) - 100 г
- Масло вершкове (легко можна замінити маргарином) - 1 ст. л.
- Сухарі паніровoчні - 3 ст. л.
Посуд, у якій буде випікатися наш десерт, змащуємо маслом і посипаємо сухарями (я підстрахувалася і вистелити посудинку пергаментним папером).
На дно посуду рівномірно викласти очищені і нарізані яблука.
Окремо розтерти жовтки, вершкове масло, цукор. Розтерту суміш влити в молоко і додати покришене печиво. Все добре перемішати.
Отриману суміш вилити на яблука. У підсумку вийде ось така Кеся-мі:.
Запікаємо в мікрохвильовці при повній потужності протягом 4-5 хвилин.
Дістаємо і залишаємо у формі на 5 хвилин. Потім викладаємо. яблучний десерт. , перевернувши, на тарілку.
До речі, десерт відмінно різався!.
Доставка еды на дом кухня Украинскаяукраинская кухня доставка
Кулинарные рецепты первые блюдаПрограмма Кулинарный блокнот. Кулинарные рецепты
Готовим со вкусом - салаты с морепродуктов рецепты. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Блюда В Мультиварке Рецепты: рецепты приготовления блюд в микроволновке. Рецепт имбирного напитка.
Приготовить пармезан дома легко: маскарпоне в домашних условиях.
Рецепты грузинской кухни - чанахи рецепт. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter