Тілапія з м'ятним песто
- Тілапія (філе) - 150 г
- Сік лимонний (1 ч.л. для риби, 1 ч.л. для песто) - 2 ч. л.
- Креветки (очищені) - 30 г
- Сир вершковий - 30 г
- Шпинат - 4-5 шт
- Рис - 30 г
- Салат (листовий, для прикраси)
- Цибуля зелена - 2 шт
- М´ята (свіжа) - 4 - 5 шт
- Фісташки (очищені) - 10 г
- Часник - 1 зуб.
- Цукор - 1 / 2 ч. л.
- Олія оливкова - 2 ст. л.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
Рибне філе (. тілапії. ) розморозити в мікрохвильовці в режимі «Нижче середнього». Скропити лимонним соком і залишити на 10 хвилин, це дозволить поліпшити смак риби і зменшить час готування.
Рис промити, відварити відповідно до інструкції мікрохвильовки. У мене на 200 г рису - 2 склянки окропу, ємність накрити плівкою, зробити кілька отворів для пари. Готувати при повній потужності 13-15 хвилин. Зверніть увагу, що в мікрохвильовці рис потрібно класти в окріп, тобто воду заздалегідь нагріти.
Для м´ятного. песто. (. популярний. соус. італійської. кухні на. основі. оливкового. масла,. базиліка і. сиру. ) м´яту вимити, обсушити, подрібнити разом з фісташками і часником в блендері.
Додати цукор, лимонний сік, сіль, перець, оливкову олію і добре перемішати.
Рибу викласти на блюдо жароміцне і готувати при Повній потужності 3 хвилини.
Для начинки подрібнити у блендері креветки, шпинат і вершковий сир.
Філе риби розрізати уздовж навпіл, вийняти дрібні кісточки. На край покласти креветочну масу і акуратно (!. !. ) скрутити рулетик. Перев´язати пір´їнкою зеленої цибулі.
Важливо не перетримати рибу, інакше м´якіть буде занадто м´якою, і рулетик розвалиться. Можна для зручності використовувати килимок для суші.
Смачного!.
Простые рецепты выпечки www.recepti.biz.ua
Рецепты для пекарни: рецепты новогодних праздничных блюд.
Салаты из рыбы и морепродуктов рецептыКулинарные рецепты. Рецепты и советы
www.recepti.biz.ua северо-американская кухня
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter