Судак у вершках
- Філе судака
- Вершки (20%) 300 г
- Сир (Російський) 200 г
- Борошно (крохмаль)
Філе судака нарізати на порційні шматочки. Борошно перемішати із сіллю і спеціями (перець або приправа для риби). Кожен шматочок обваляти у цій суміші і викласти на розігріту сковороду з соняшниковою олією. Смажити буквально по 3-4 хвилини з кожного боку, до утворення легкої скоринки. Натерти на тертці сир. У скляну посудину для НВЧ (глибоку) викласти рибу в один шар, посипати сиром. Далі викласти решту риби і так само присипати сиром. Влити вершки, накрити кришкою і поставити в піч хвилин на 15.
Готовим со вкусом: рецепт приготовления салата мимоза. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепт борща украинскогоРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты
Рецепты на праздничный стол - рецепт торта киевский. Поможем выйти замуж в Германию.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рождественские блюда рецепты. Рецепты приготовления блюд.
Овощной салат с Курицей и домашним сыромИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Французский салат рецепт http://recepti.biz.ua
Как приготовить пирог из тыквы и яблокакак приготовить пирог из тыквы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter