"Швидка" курочка
- Гомілка куряча - 4 шт
- Печериці (небагато, для смаку, можна не використовувати зовсім)
- Сметана - 1-2 ст. л.
- Приправа (для курки)
- Часник - 2 дол.
- Сіль
Курячі гомілки. (це можуть бути стегенця, крила, стегна - кому що подобається) миємо, за бажанням знімаємо шкіру і складаємо в жароміцний посуд. У мене він вміщає лише 4 гомілки. Туди ж видавлюємо часник і ріжемо печериці (можна без грибів, теж нічого). Всю цю страву солимо, заправляємо і перемішуємо. Якщо дозволяє час, можна залишити промаринуватись.
Накриваємо кришкою і відправляємо в мікрохвильову піч на 20 хв. на максимальну потужність. Час приготування залежить від об´єму продуктів і від потужності вашої мікрохвильовки. Чим більше ви берете курки, тим довше вона буде готуватися і навпаки. Так що в перший раз стежте: як тільки. курочка стала запікатися. , значить страва готова.
Ось і все!. Смачного!.
Рецепты салатов на любой вкус - салати з серцем.
Рецепты выпечки хлеба. Выпечка рецепты с фото.
Рулька юлия высоцкаяБиография Юлии Тимошенко. Юлия Тимошенко - персональный сайт
Рецепт салата из хренаКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Рецепт праздничных блюдБаза рецептов
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter