Шоколадно-вишневі тістечка
- Яйце - 3 шт
- Цукор - 3 ст. л.
- Шоколад чорний - 100 г
- Какао - 5 ст. л.
- Фундук - 20 г
- Лікер вишневий (Kirsch) - 1 ст. л.
- Масло вершкове - 10 г
- Кардамон (щіпка)
- Кориця (щіпка)
- Сіль (щіпка)
- Черешня (або вишня, без кісточок) - 4 шт
- Вершки (збиті)
Білки відокремити від жовтків і збити з сіллю в міцну піну.
Жовтки збити, додаючи поступово цукор. У блендері подрібнити фундук. 40 гр шоколаду натерти на крупній тертці.
Змішати какао, фундук, лікер,. шоколад. з яєчним кремом. Додати кардамон і корицю (за смаком). Акуратно ввести білки, перемішуючи знизу вгору.
4 формочки змастити вершковим маслом, викласти масу (не більше 3/4 обсягу формочок), в середину покласти. одну черешню. .
Випікати при потужності 600 Вт («Вище середнього») - 2 хвилини, потім при «Середній потужності» - 2,5-3 хвилини. Готовність перевірити зубочисткою - вона повинна бути суха, а тістечка щільними. Остудити, вийняти з формочок.
Розтопити в НВЧ залишився шоколад при потужності «Нижче середнього / Розморожування». Полити їм тістечка і прибрати в холодильник до застигання. Перед подачею прикрасити збитими вершками.
Смачного!.
Рецепт кекс столичныйРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты
Термосы, термо товары оптом - приготовление йогурта в термосе.
Купить кондитерку - крем для торта для украшения. Рецепты Для Мультиварки.
Салат гурман рецепт фотоМясных, фруктовых и экзотических салатов. Кулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter