Шоколадно-вишневі тістечка

МІКРОХВИЛЬОВА ПІЧ
1355 Шоколадно-вишневі тістечка
Шоколадно-вишневі тістечка
інгредієнти:
  • Яйце - 3 шт
  • Цукор - 3 ст. л.
  • Шоколад чорний - 100 г
  • Какао - 5 ст. л.
  • Фундук - 20 г
  • Лікер вишневий (Kirsch) - 1 ст. л.
  • Масло вершкове - 10 г
  • Кардамон (щіпка)
  • Кориця (щіпка)
  • Сіль (щіпка)
  • Черешня (або вишня, без кісточок) - 4 шт
  • Вершки (збиті)

Шоколадно-вишневі тістечка інгредієнти Білки відокремити від жовтків і збити з сіллю в міцну піну.

Шоколадно-вишневі тістечка Жовтки збити, додаючи поступово цукор. У блендері подрібнити фундук. 40 гр шоколаду натерти на крупній тертці.

фото Шоколадно-вишневі тістечка Змішати какао, фундук, лікер,. шоколад. з яєчним кремом. Додати кардамон і корицю (за смаком). Акуратно ввести білки, перемішуючи знизу вгору.

Шоколадно-вишневі тістечка Яйце 4 формочки змастити вершковим маслом, викласти масу (не більше 3/4 обсягу формочок), в середину покласти. одну черешню. .

Шоколадно-вишневі тістечка Цукор Випікати при потужності 600 Вт («Вище середнього») - 2 хвилини, потім при «Середній потужності» - 2,5-3 хвилини. Готовність перевірити зубочисткою - вона повинна бути суха, а тістечка щільними. Остудити, вийняти з формочок.

Розтопити в НВЧ залишився шоколад при потужності «Нижче середнього / Розморожування». Полити їм тістечка і прибрати в холодильник до застигання. Перед подачею прикрасити збитими вершками.

Смачного!.

Рецепт кекс столичныйРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты

Термосы, термо товары оптом - приготовление йогурта в термосе.

Купить кондитерку - крем для торта для украшения. Рецепты Для Мультиварки.

Салат гурман рецепт фотоМясных, фруктовых и экзотических салатов. Кулинарные рецепты

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter