Шоколадно-полуничний пиріг з помадкою

МІКРОХВИЛЬОВА ПІЧ
1716 Шоколадно-полуничний пиріг з помадкою
Шоколадно-полуничний пиріг з помадкою
інгредієнти:
  • Борошно (в тісто - 8 ст.л., в помадку - 3 ст.л.) - 11 ст. л.
  • Цукор (в тісто - 4 ст.л., в помадку - 4 ст.л., в сироп - 1 ст.л.) - 9 ст. л.
  • Молоко (в тісто) - 8 ст. л.
  • Масло рослинне (в тісто - 4 ст.л., для змазування форми - 0,5 ст.л.) - 4,5 ст. л.
  • Ванільний цукор (в тісто - 1 пак., В помадку - 1 пак.) - 2 пакет.
  • Какао-порошок (в тісто-2 ст.л., в помадку - 2 ст.л.) - 4 ст. л.
  • Розпушувач тіста (в тісто) - 2 ч. л.
  • Яйце (в тісто) - 2 шт
  • Полуниця (заморожена, в тісто + сироп з неї) - 15-20 шт
  • Горіхи (для присипки) - 0,5 скл.

Шоколадно-полуничний пиріг з помадкою інгредієнти Готуємо тісто. У блендері збиваємо 8 ст. л. борошна, яйця, 4 ст. л. олії, розпушувач, молоко, 2 ст. л. какао, 2 ст. л. цукру, пакетик ванільного цукру.

Шоколадно-полуничний пиріг з помадкою Полуницю розморожуємо. в НВЧ до такої міри, щоб вона пустила сік. Сік зливаємо в окремий посуд і готуємо з нього сироп для просочування, додавши 1 ст. л. цукру і 3 ст. л. окропу, добре розмішуємо до розчинення цукру.

фото Шоколадно-полуничний пиріг з помадкою Форму змастити олією.

Можна пергамент вирізати за формою посуду для запікання і виливати тісто вже на нього, змастивши маслом.

Шоколадно-полуничний пиріг з помадкою Борошно Тісто акуратно вилити у форму, викласти зверху полуницю, можна трохи перемішати (я не перемішувала).

Шоколадно-полуничний пиріг з помадкою Цукор Ставимо форму з тістом в НВЧ на 8 хв. (Залежить від моделі) або на такий час, коли верх не буде липким.

Шоколадно-полуничний пиріг з помадкою Молоко Поки печеться,. робимо помадку. . У каструльці з подвійним дном кип´ятимо 1 стакан води, в киплячу воду вливаємо розмішану в 0,5 скл. холодної води 3 ст. л. борошна, добре розмішуємо, коли закипить, всипаємо 4 ст. л. цукру, ванільний цукор, 2 ст.л. какао і варимо все до загустіння, безупинно помішуючи, не даючи пригоріти.

Шоколадно-полуничний пиріг з помадкою Масло рослинне Даємо пирогу трохи охолонути, обережно виймаємо з форми, Перевернувши його. У мене він сам випадає.

Охолоджений пиріг розрізаємо навпіл. Обидва шари поливаємо сиропом, потім змащуємо помадкою спочатку нижній, потім верхній шар і боки. Горіхи трохи подрібнюємо (не занадто дрібно) і посипаємо верх. Все!.

Морепродукты салат рецепт здесь

Рецепт заварного крема для вафельРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter