Шоколадний торт з маком в мікрохвильовці
- Шоколад - 100 г
- Масло вершкове - 100 г
- Яйця - 3 шт
- Цукор - 100 г
- Мак - 50 г
- Розпушувач тіста - 1 ч. л.
- Борошно - 75 г
- Молоко - 1 / 3 скл.
- Горіхи грецькі
Шоколад і масло розтоплюємо.
Яйця розмішуємо з цукром, додаємо масло з шоколадом.
Додаємо розпушувач, молоко і борошно, потім мак і ретельно розмішуємо.
Ось і все. Форму змащуємо маслом і виливаємо наше тісто.
Ставимо в мікрохвильовку. У мене потужність 700 Вт, тому поставила на 5 хв. У кого більше потужність - зменшуємо час.
Після закінчення зазначеного часу мікрохвильовку не відкриваємо, а залишаємо наш кекс всередині ще на 5 хвилин дозріти.
Потім дістаємо.
Зверху можна змастити чим завгодно. Можете зварити глазур. Мені було ліньки її варити і я відшукала в холодильнику шоколадний плавлений сирок. Ось такий.
Намазала весь верх і боки кексу, посипала грецькими горішками.
Ось такий. торт смачний. і швидкий.
Приємного апетиту !. !. !. !. !. !. !.
http://recepti.biz.uaКулинарно-домашний сайт. Копилка кулинарных рецептов
Кулинарные рецепты: рецепты пошагово с фото. Мультиварка Philips.
ЗдесьРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты
Кофе приготовление эспрессо. Продажа кофе эспрессо в украине.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter