Шоколадний крем із мікрохвильовки
1199
інгредієнти:
- Вершкове масло - 100 г
- Цукор - 100 г
- Борошно - 100 г
- Яйце - 3 шт
- Какао-порошок - 3 ч. л.
Розтоплюємо в мікрохвильовці масло, додаємо збитий з яйцями цукор і борошно з какао. Виливаємо суміш у форму (чашку) для мікрохвильовок. Варимо крем 10 хвилин при самій високій потужності. Ось і вийшов у нас такий шоколадний крем.
Доставка готовой еды на неделю: салат кучками.
Домашний хлеб: выпечка домашнего хлеба рецепты.
Рецепты от даши малаховой. Рецепт лазаньи от даши малаховой.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі