Рулет "Білий"

МІКРОХВИЛЬОВА ПІЧ
1191 Рулет "Білий"
Рулет
інгредієнти:
  • Борошно - 300 г
  • Кефір (знежирений) - 500 г
  • Цукор - 0.5 стак.
  • Сода - 1 ч. л.
  • Ізюм - 100 г
  • Горіхи грецькі - 100 г
  • Банан - 100 г

Рулет Отже,. тісто. . Беремо кефір (або іншу кисломолочну субстанцію як то: сметана, кисле молоко, тан, сир, головне, щоб кислота присутня), щіпку соди і перемішуємо. Спостерігаємо хімічну реакцію. Потім всипаємо цукор, розмішуємо. З додаванням борошна замішуємо круте, але не твердокамінне, тісто. Готове тісто не тягнеться, а рветься, якщо його потягнути. І ще воно повинно трохи липнути до рук і інших поверхонь. Тому при роботі з ним поверхні слід присипати борошном. Розділимо наше тісто на стільки шматків, скільки буде начинок, плюс ще один шматок, більше за інших за розміром.

Рулет Кожен зі шматків поменше розкочуємо тонкіше. Укладаємо начинку. Перша в мене - грецький горіх, проварений трохи в цукровому сиропі.

фото Рулет Підвертаю бічні краї.

Рулет І ось таким чином складемо навпіл і трохи заліпити краї.

Рулет Друга начинка - тертий на тертці банан. У мене чоловікові дуже подобається банан, запечений таким чином, він як пюре стає. Смачно.

Рулет Третя моя начинка - банальний, але від цього не стає менш корисним, родзинки. Звичайно ж промитий, а кому треба, і розпарений.

Рулет Розкачуємо наш шматок тіста, той, що більше за інших. На нього от так викладаємо наші начинені конверти. Ну і звичайно ж, звертаємо в рулет!.

Рулет П´ЯТЬ ХВИЛИН!. П´ять хвилин ми будемо пекти наш рулет в мікрохвильовій печі на повній потужності (у мене - 800 Вт). Якщо більше - він "зарум´яниться" зсередини. Тобто той факт, що він горить, ми виявимо лише тоді, коли буде пізно. Краще недопекти, а потім шматочком знову відправити в мікрохвильовку. Він трохи збільшиться в розмірах, підніметься. Але залишиться білим.

Якщо хочете небілу - можна в духовку на 20 хвилин. Але це ж цілих двадцять хвилин!. За це і люблю таке тісто. Готую з нього всяке: пироги з повидлом або джемом, рулети, хлібці з сухо-і просто фруктами. Діл - на п´ять хвилин. Тісто я роблю багато, а потім заморожую. Розморожується воно недовго. Прийшла з роботи - спекла пиріжок. Вранці собі на сніданок зі свого, супердієтичного тіста, зробленого за таким же принципом, швиденько зробила булочок до чаю. Зручно. Це не супер-пупер - м´яке-повітряно-незрівнянне тісто. А просто тісто на кожен день. І. рулетик виходить милий. і корисний.

Кулинарные сайты с рецептами и фотоКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

ТутКоктейли и домашнее приготовление вин

Готовим со вкусом - рецепти гарячих страв.

Салат французский рецепт с фотоКулинарные рецепты. Мясных, фруктовых и экзотических салатов

Домашний майонез здесь

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter