Розсипчастий рис
- Рис - 1,5 скл.
- Вода - 2,5 скл.
- Сіль за смаком
Все, що знадобиться - рис, вода, сіль. І звичайно - мікрохвильовка!.
Промиваємо рис, кладемо його в спеціальний посуд, вливаємо очищену воду (я готую тільки на воді після фільтру) і кладемо за смаком сіль. Закриваємо кришкою і ставимо в мікрохвильовку.
Встановлюємо параметри приготування: потужність - 100, час - 17-18 мінут. В процесі приготування рис треба пару раз перемішати для рівномірності.
Рис. після приготування повинен "відпочити" 5-10 хвилин під кришкою. Перемішуємо і радіємо: його не треба промивати, він білосніжний, розсипчастий, без краплі жиру. Можна використовувати як гарнір, класти в начинку для пирогів, пиріжків та млинців, готувати на його основі кашу з молоком та родзинками, подавати на десерт діткам з фруктами, ягодами і шоколадом, та все, що завгодно - готуйте на здоров´я!.
Поможем выйти замуж в Германию - рецепт приготовления салата мимоза.
ЗдесьРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Рецепты блюд из филе рыбы. Рецепты простых блюд из рыбы.
Рецепты тортов без выпечкиРецепты и советы
Сенсационный Термомикс ТМ5: салаты из вареного сердца. Рецепты Горячих Салатов.
Салаты с консервой сардиныАюрведа, использование приправ, салаты
Лучшие кулинарные сайтыКопилка кулинарных рецептов. Кулинарно-домашний сайт
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter