Різотто з мигдалем і грибами
- Рис (довгозерний) - 125 г
- Вода - 250 мл
- Бульйонні кубики (або порошок за смаком)
- Шпинат заморожений - 100 г
- Цибуля ріпчаста - 1 шт
- Шампіньйони - 200 г
- Мигдаль подрібнений - 1 ст. л.
- Сіль перець за смаком
- Вино біле сухе - 2 ст. л.
- Олія
Рис залити водою, додати бульйонний кубик, поставити в мікрохвильовку на 7 хвилин на найбільшу потужність (у мене 800 W).
Через 3 хвилини вийняти, перемішати, знову поставити ще на 4 хвилини.
Поки рис готується, обсмажуємо цибулю з грибами. Посолити за смаком.
До рису (через 7 хвилин) додати гриби з цибулею і шпинат, перемішати, влити вино,.
поставити ще на 5 хвилин у мікровелле.
У цей час обсмажуємо на сухій сковороді мигдаль до золотистого кольору.
Готову страву посипаємо мигдалем і подаємо на стіл. Наше. різотто. готове!. Смачного!.
Поможем выйти замуж в Германию: рецепт приготовления салата мимоза. Рецепты Приготовления.
Рецепт торта бисквит с фруктамиРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты
Избавьтесь от варикоза навсегда: рецепты блюд с ливером. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Кулинарные рецепты первые блюда. Кулинарные рецепты первые блюда лук.
Как приготовить летний салат: салат невеста рецепт.
recepti.biz.uaУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter