Ризотто по-українськи

МІКРОХВИЛЬОВА ПІЧ
2738 Ризотто по-українськи
Ризотто по-українськи
інгредієнти:
  • Рис - 1 скл.
  • Вода холодна - 2 скл.
  • Томатна паста чи кетчуп - 1-2 ст. л.
  • Олія (для овочів) - 3-4 ст. л.
  • Спеції перець сіль (за смаком)
  • Швидко заморожена суміш овочів ("Італійська") - 400 г

Одну чашку промитого рису заливаємо двома чашками води, додаємо сіль, мелений чорний перець і мелений лавровий лист - ставимо в мікрохвильову піч на 15 хвилин на повну потужність при звичайному режимі.

Після виймаємо ємність в якій готувався рис - накриваємо кришкою і залишаємо хвилин на 30.

У суміш заморожених овочів додаємо - 1 ст. л. томатної пасти, 3 -4 ст. л. олії, спеції за смаком - ставимо на 4 хвилини в мікрохвильову піч на повну потужність при звичайному режимі. Після змішуємо рис з овочами (ретельно перемішуємо).

Ризотто по-українськи. готово!.

Смачного!.

Кулинарные рецепты с фотографиямиКулинарная книга. Программа Кулинарный блокнот

Приготовление канапе на шпажках. Набор для приготовления канапе купить.

Рецепты салата из морепродуктовКулинарные рецепты. Рецепты и советы