Ризотто по-українськи
- Рис - 1 скл.
- Вода холодна - 2 скл.
- Томатна паста чи кетчуп - 1-2 ст. л.
- Олія (для овочів) - 3-4 ст. л.
- Спеції перець сіль (за смаком)
- Швидко заморожена суміш овочів ("Італійська") - 400 г
Одну чашку промитого рису заливаємо двома чашками води, додаємо сіль, мелений чорний перець і мелений лавровий лист - ставимо в мікрохвильову піч на 15 хвилин на повну потужність при звичайному режимі.
Після виймаємо ємність в якій готувався рис - накриваємо кришкою і залишаємо хвилин на 30.
У суміш заморожених овочів додаємо - 1 ст. л. томатної пасти, 3 -4 ст. л. олії, спеції за смаком - ставимо на 4 хвилини в мікрохвильову піч на повну потужність при звичайному режимі. Після змішуємо рис з овочами (ретельно перемішуємо).
Ризотто по-українськи. готово!.
Смачного!.
Кулинарные рецепты с фотографиямиКулинарная книга. Программа Кулинарный блокнот
Приготовление канапе на шпажках. Набор для приготовления канапе купить.
Рецепты салата из морепродуктовКулинарные рецепты. Рецепты и советы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter