Рисова каша в мікрохвильовці
- Рис - 1 скл.
- Молоко - 0,5 л
- Ізюм - 1 горст.
- Цукор (за смаком)
- Масло вершкове (за смаком)
- Сіль (за смаком)
- Вода - 2 скл.
Промитий рис кладемо в каструлю для мікрохвильовки + вода в співвідношенні 1:2 (склянку рису на 2 склянки води), додаємо трохи солі.
Накриваємо кришкою і відправляємо в мікрохвильовку.
Ставимо на повну потужність приблизно на 22 хвилини.
У процесі приготування перемішуємо рис рази 3. Рис виходить розсипчастим, біленьким.
Готовий рис перемішуємо. , кладемо цукор, промиті родзинки.
Вся вода в процесі варіння вбирається рисом. Такий рис я вже багато років готую для гарнірів і начинок.
Заливаємо рис молоком. Ставимо знову в мікрохвильову піч на 3 хвилини на повну потужність.
Все!. Чудова кашка готова. Кладемо її у тарілки, додаємо по шматочку вершкового масла і звемо домашніх на сніданок.
Столы и стулья для кухни,гостиной: салати до святкового столу. Кухонные столы интернет магазин.
http://recepti.biz.uaКулинарные рецепты
Как приготовить летний салат - салат французский рецепт с фото.
Мимоза салат рецепт без сыраКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Сайт кулинарныйПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter