Рис

МІКРОХВИЛЬОВА ПІЧ
1053 Рис
Рис
інгредієнти:
  • Рис - 1 скл.
  • Масло вершкове - 50 г
  • Часник - 2 зуб.
  • Вода (окріп) - 1.5 стак.
  • Сіль - 1 ч. л.

У глибокій каструлі для мікрохвильової печі розтопити вершкове масло (1 -2 хв на максимальній потужності печі), додати дрібно порізаний часник, перемішати і злегка його обсмажити в олії по 0, 5 -1 хвилині на максимальній потужності 2 -3 рази, кожен раз виймаючи і перемішуючи.

Тим часом промити рис, відкинути його на друшляк і дати стекти зайвій воді.

Викласти рис у каструлю з часником, посолити, залити 1, 5 склянками окропу, накрити кришкою і варити в мікрохвильовці на максимальній потужності 4 -6 хв до появи пінної шапки (краще весь час цей процес контролювати, щоб не збирати потім клейку водичку по всій мікрохвильовці). Доварювати рис на мінімальній потужності мікрохвильовки 15 хв (а ось на цьому етапі можна вже займатися своїми справами).

Якщо є можливість, дати йому постояти під кришкою ще хвилин 10.

Рецепты диетическиеКулинарные рецепты с фотографиями от Стожар. Вкусно. Полезно. Просто

Осетинские пироги на заказ - салат черепаха с фото.

Рецепты пирогов и пирожков: пирог со шпинатом.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter