Рибний терин
- Філе риби (тріска, сайда, інша біла риба) - 600 г
- Лосось (філе) - 250 г
- Кріп (дрібно нарізаний) - 2 ст. л.
- Сіль (за смаком)
- Вершки - 200 мл
- Креветки (відварні або м´ясо краба) - 100 г
- Перець чорний (за смаком, + гострий перець на кінчику ножа)
Філе білої риби нарізати на шматочки (добре, якщо риба буде трохи заморожена),.
посолити, подрібнити в блендері, додаючи поступово 150 мл вершків.
Додати в пюре чорний і пекучий перець, перемішати.
Половину рибного фаршу змішати з кропом, в другу половину додати креветки.
Форму для мікровелкі змастити маслом, викласти першим шаром фарш з кропом.
Філе лосося нарізати на шматочки, добре посолити, подрібнити, додаючи вершки.
Поперчити за смаком.
Лососевий фарш викласти другим шаром у форму,.
останній шар - друга половина білого фаршу з креветками.
Форму закрити кришкою для мікровелле (краще взяти форму глибше, інакше рідина "втече").
Готуємо перші 5 хвилин при 600 Wt, потім 5 хвилин при 360 Wt.
Знімаємо кришку, обережно зливаємо рідину (до речі, теж дуже смачна, я її потім в суп додала),.
перевертаємо. готовий терин. на блюдо, охолодити.
При бажанні прикрашаємо.
Ріжемо на 16 частин і подаємо на стіл.
Діаметр моєї форми 17 см.
recepti.biz.uaКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Салаты праздничные рецепты с фотоНабор продуктов с вкусными рецептами от шеф поваров. Доставка на дом
Американская кухняСтихи американских поэтов, биографии
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter