Рибний терин

МІКРОХВИЛЬОВА ПІЧ
1735 Рибний терин
Рибний терин
інгредієнти:
  • Філе риби (тріска, сайда, інша біла риба) - 600 г
  • Лосось (філе) - 250 г
  • Кріп (дрібно нарізаний) - 2 ст. л.
  • Сіль (за смаком)
  • Вершки - 200 мл
  • Креветки (відварні або м´ясо краба) - 100 г
  • Перець чорний (за смаком, + гострий перець на кінчику ножа)

Рибний терин інгредієнти Філе білої риби нарізати на шматочки (добре, якщо риба буде трохи заморожена),.

посолити, подрібнити в блендері, додаючи поступово 150 мл вершків.

Додати в пюре чорний і пекучий перець, перемішати.

Рибний терин Половину рибного фаршу змішати з кропом, в другу половину додати креветки.

Форму для мікровелкі змастити маслом, викласти першим шаром фарш з кропом.

фото Рибний терин Філе лосося нарізати на шматочки, добре посолити, подрібнити, додаючи вершки.

Поперчити за смаком.

Рибний терин Філе риби Лососевий фарш викласти другим шаром у форму,.

останній шар - друга половина білого фаршу з креветками.

Форму закрити кришкою для мікровелле (краще взяти форму глибше, інакше рідина "втече").

Готуємо перші 5 хвилин при 600 Wt, потім 5 хвилин при 360 Wt.

Рибний терин Лосось Знімаємо кришку, обережно зливаємо рідину (до речі, теж дуже смачна, я її потім в суп додала),.

перевертаємо. готовий терин. на блюдо, охолодити.

При бажанні прикрашаємо.

Рибний терин Кріп Ріжемо на 16 частин і подаємо на стіл.

Діаметр моєї форми 17 см.

recepti.biz.uaКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте

Салаты праздничные рецепты с фотоНабор продуктов с вкусными рецептами от шеф поваров. Доставка на дом

Американская кухняСтихи американских поэтов, биографии