Рибка по - осінньому
- Риба (будь-яка на ваш смак) - 300 г
- Морква - 1 шт.
- Цибуля ріпчаста - 1 шт.
- Томатна паста - 1 ст. л.
- Лавровий лист
- Базилік
- Сік лимона - 2 ст. л.
- Сіль
- Перець чорний
Беремо підготовлене. філе рибки. .
У глибокій сковорідці прижарюємо цибулю і моркву з додаванням томатної пасти.
Коли овочі майже готові, викладаємо їх на рибку, посипаємо базиліком і солимо, перчимо і додаємо сік лимона.
Ставимо в мікрохвильову піч на максимальний режим: у мене вийшло 20 хвилин. Коли минуло 10 хвилин, я її вийняла і перемішала все і знову відправила ще на 10 хвилин. Філе протушкувати в овочах і його практично не було видно. Все стало однорідним, як рагу. Дуже смачно подати з рисом або хто з чим любить.
Как приготовить летний салат: салаты новинки рецепты. Готовим со вкусом.
Салат кучками с чипсамиРецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте
Готовим со вкусом - новые рецепты салатов с фотографиями.
Рецепты выпечка в микроволновой печиКулинарные рецепты. Рецепты и советы
Рецепты салаты из коктейля морепродуктов. Салат морепродукты рецепт.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter