Рибка під овочевою "шубкою" в омлеті
- Риба (у мене був пеленгас) - 1 кг
- Морква (велика) - 1 шт
- Буряк (середній) - 1 шт
- Цибуля ріпчаста - 2 шт
- Часник - 3 зуб.
- Яйце - 2 шт
- Молоко (приблизно) - 100 мл
- Крохмаль - 1 ч. л.
- Спеції (сіль, перець, приправи - за смаком)
- Сок лимонний (за смаком)
- Олія (для смаження)
- Майонез (за смаком)
- Сир твeрдий - 100 г
Список вийшов значний, але в ньому зовсім немає нічого військового!.
Для початку наріжемо. рибку. на порційні шматочки.
Тепер приготуємо маринад: соєвий соус + лимонний сік (я просто проткнула м´якоть лимона в декількох місцях і натиснула на фрукт - скільки вибігло, стільки й моє!. ) + Хмелі-сунелі. Сіль я не додавала, понадіявшись на соєвий соус. Але потім, спробувавши підсмажену рибку, все-таки злегка її підсолити, так що в маринад можна було сміливо додати ще і солі!.
Маринад виглядає негарно (темний соус і неяскравий хмелі-сунелі), але, на мій погляд, до риби підходить ідеально.
Отже, залишаємо рибку в маринаді хоча б на 30-40 хвилин.
А поки. займемося овочами. . Морква та буряк я натерла на тертці, цибулю нашаткувати кілечками, а часник - пластинками.
Моркву та буряк я злегка піджарила на сковороді, практично без масла (наскільки це дозволяє Ваша сковорода),.
а рибу обваляла в борошні і підсмажила на розпеченому маслі до золотистого кольору (не до готовності !. !. !. ).
Тепер беремо вогнетривку форму (у мене це скляна каструлька), злегка змащуємо її рослинним маслом і починаємо викладати шари: на дно - рибку, зверху - буряк і часник.
Тепер все це злегка змастити майонезом звісно.
recepti.biz Запеканка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Мясные салаты к новогоднему столуМясных, фруктовых и экзотических салатов
легкие и быстрые блюда рецепты
http://recepti.biz.uaПростые и вкусные рецепты варенья и джемов из ягод и фруктов на
recepti.biz.uaсалати з майонезом
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter