Риба, запечена в молочному соусі
- Рибне філе (тріска, сайда) - 700 г
- Молоко (низької жирності) - 1 скл.
- Яйце куряче - 2 шт
- Масло вершкове - 1 ст. л.
- Сир (тертий) - 2 ст. л.
- Сухарі панірувальні - 4 ст. л.
- Лимонний сік - 2 ч. л.
- Спеції (сіль, перець - за смаком)
Рибне філе ріжемо. на шматочки, солимо, перчимо, обвалюють у сухарях і вкладаємо в форму для мікрохвильовки, змащену маслом.
Молоко змішати з яйцями, посолити і залити рибу.
Форму накрити кришкою (нещільно!. ) і поставити в мікрохвильову піч на 5 хвилин при 800 W.
Через 5 хвилин кришку зняти, посипати рибу сухарями і сиром і поставити ще на 3-4 хвилини в мікрохвильову піч.
Готову рибу полити лимонним соком, прикрасити зеленню і подавати з салатом зі свіжих овочів.
На гарнір можна запропонувати відварений рис, картопляне пюре, гречку.
.
Салат с креветками и омлетомМясных, фруктовых и экзотических салатов
Куриный рулет рецепткуриный рулет
Кулинарные рецепты праздничных блюдРецепты всевозможных диет. Праздничные подборки рецептов
Рецепты блюд для приготовления в микроволновке здесь
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter