Риба, запечена в молочному соусі

МІКРОХВИЛЬОВА ПІЧ
1862 Риба, запечена в молочному соусі
Риба, запечена в молочному соусі
інгредієнти:
  • Рибне філе (тріска, сайда) - 700 г
  • Молоко (низької жирності) - 1 скл.
  • Яйце куряче - 2 шт
  • Масло вершкове - 1 ст. л.
  • Сир (тертий) - 2 ст. л.
  • Сухарі панірувальні - 4 ст. л.
  • Лимонний сік - 2 ч. л.
  • Спеції (сіль, перець - за смаком)

Риба, запечена в молочному соусі інгредієнти Рибне філе ріжемо. на шматочки, солимо, перчимо, обвалюють у сухарях і вкладаємо в форму для мікрохвильовки, змащену маслом.

Молоко змішати з яйцями, посолити і залити рибу.

Форму накрити кришкою (нещільно!. ) і поставити в мікрохвильову піч на 5 хвилин при 800 W.

Риба, запечена в молочному соусі Через 5 хвилин кришку зняти, посипати рибу сухарями і сиром і поставити ще на 3-4 хвилини в мікрохвильову піч.

фото Риба, запечена в молочному соусі Готову рибу полити лимонним соком, прикрасити зеленню і подавати з салатом зі свіжих овочів.

На гарнір можна запропонувати відварений рис, картопляне пюре, гречку.

  .

Салат с креветками и омлетомМясных, фруктовых и экзотических салатов

Куриный рулет рецепткуриный рулет

Кулинарные рецепты праздничных блюдРецепты всевозможных диет. Праздничные подборки рецептов

Рецепты блюд для приготовления в микроволновке здесь

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter