Риба тілапія з кабачками у мікрохвильовці
2676
інгредієнти:
- Філе тілапії 1 шт.
- Кабачок 1 шт.
- Помідор 4 шт.
- Сир плавлений 150 г
- Кріп 0.5 пуч.
- Петрушка 0.5 пуч.
- Сік лимона 2 ст.л.
- Соєвий соус 1 ст.л.
- Перець чорний мелений 0.01 ч.л.
- Сіль 0.025 ч.л.
Рибу розрізати на середні порційні шматочки. Скропити соком лимона, посолити трохи, поперчити.
Кабачок порізати кружечками.
Помідори порізати кружечками.
У посудину для запікання викласти рибу, потім шар кабачків і помідори.
Збризнути соєвим соусом овочі і закрити кришкою.
Поставити у мікрохвильову піч на 5-6 хвилин при потужності - 800 Вт.
Дістати, посипати зеленню і поставити ще хвилини на 3-4 у мікрохвильовку.
Потім викласти пластинки сиру на овочі, поставити знову на 4-5 хвилин у мікрохвильовку.
http://recepti.biz.uaИзготовление тортов на заказ. Торты и пирожные на заказ
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі