Риба по-французьки
- Риба (філе) - 500 г
- Шампіньйони - 150 г
- Сметана (10%) - 200 г
- Борошно - 1 ст. л.
- Цибуля ріпчаста (велика) - 1 шт
- Рис - 125 г
- Водa (гаряча) - 300 мл
- Кубік бульонний (будь-який, у мене овочевий) - 1 шт
- Спеції (сіль, білий перець - за смаком)
- Зелень (петрушка, кріп, зелена цибуля - за бажанням)
- Олія
Спочатку приготуємо рис: висипаємо його у форму для мікрохвильовки, зверху кришимо бульйонний кубик, заливаємо гарячою водою, перемішуємо,.
ставимо в мікрохвильову піч на 8-10 хвилин, потужність 800 Wt.
Форму кришкою не накриваємо!.
Через 8-10 хвилин виймаємо форму з рисом, закриваємо її кришкою і укутуємо у що-небудь тепле. Нехай доходить.
А ми займемося. рибою. і грибами.
Рибку крупно ріжемо, солимо-перчимо, відставляємо в сторону.
Гриби і цибулю дрібно нарізати, змішати з маслом,.
зтушити в мікрохвильовці 3-4 хвилини при 800 Wt,.
вийняти, додати сіль-перець, борошно і сметану, перемішати.
Прогріти в мікрохвильовці 30 сек. Ще раз перемішати.
На дно форми викладаємо готовий рис,.
на нього - рибу,.
на рибу - гриби з цибулею.
Ставимо в мікрохвильову піч на 5-6 хвилин, 800 Wt.
Готову страву засипаємо зеленню.
і подаємо на стіл.
Страва смачна і в холодному вигляді.
Курсы Польского языка в Днепре: польская выпечка рецепты. Кулинарные рецепты от Tramontina.
ЗдесьМясных, фруктовых и экзотических салатов
recepti.biz.uaКлассические и оригинальные рецепты салатов с пошаговыми фото
Легкие рецепты вкусных блюд. Легкие и вкусные рецепты блюд из мяса.
recepti.biz.uaСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter