Риба по-французьки

МІКРОХВИЛЬОВА ПІЧ
2263 Риба по-французьки
Риба по-французьки
інгредієнти:
  • Риба (філе) - 500 г
  • Шампіньйони - 150 г
  • Сметана (10%) - 200 г
  • Борошно - 1 ст. л.
  • Цибуля ріпчаста (велика) - 1 шт
  • Рис - 125 г
  • Водa (гаряча) - 300 мл
  • Кубік бульонний (будь-який, у мене овочевий) - 1 шт
  • Спеції (сіль, білий перець - за смаком)
  • Зелень (петрушка, кріп, зелена цибуля - за бажанням)
  • Олія

Риба по-французьки інгредієнти Спочатку приготуємо рис: висипаємо його у форму для мікрохвильовки, зверху кришимо бульйонний кубик, заливаємо гарячою водою, перемішуємо,.

ставимо в мікрохвильову піч на 8-10 хвилин, потужність 800 Wt.

Форму кришкою не накриваємо!.

Через 8-10 хвилин виймаємо форму з рисом, закриваємо її кришкою і укутуємо у що-небудь тепле. Нехай доходить.

Риба по-французьки А ми займемося. рибою. і грибами.

Рибку крупно ріжемо, солимо-перчимо, відставляємо в сторону.

фото Риба по-французьки Гриби і цибулю дрібно нарізати, змішати з маслом,.

зтушити в мікрохвильовці 3-4 хвилини при 800 Wt,.

Риба по-французьки Риба вийняти, додати сіль-перець, борошно і сметану, перемішати.

Прогріти в мікрохвильовці 30 сек. Ще раз перемішати.

Риба по-французьки Печериці На дно форми викладаємо готовий рис,.

на нього - рибу,.

на рибу - гриби з цибулею.

Риба по-французьки Сметана Ставимо в мікрохвильову піч на 5-6 хвилин, 800 Wt.

Готову страву засипаємо зеленню.

Риба по-французьки Борошно і подаємо на стіл.

Страва смачна і в холодному вигляді.

Курсы Польского языка в Днепре: польская выпечка рецепты. Кулинарные рецепты от Tramontina.

ЗдесьМясных, фруктовых и экзотических салатов

recepti.biz.uaКлассические и оригинальные рецепты салатов с пошаговыми фото

Легкие рецепты вкусных блюд. Легкие и вкусные рецепты блюд из мяса.

recepti.biz.uaСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др