Пудинг "по засіках"
- Хліб (Не першої свіжості) - 0,5 шт
- Молоко - 700 мл
- Яйця - 3 шт
- Цукор - 0,5 скл.
- Яблука (Невеликі) - 4 шт
- Ізюм - 2 горст.
- Ванільний цукор (півпакетика)
Нарізаємо хліб скибочками. Півбулки або трохи більше. Вкусно, коли присутній і житній, і пшеничний.
Тепер - очищені яблучка нарізаємо тоненькими скибочками.
Пару горсточок родзинок.
Збиваємо яйця з цукром.
Додаємо молоко і продовжуємо збивати. Заливаємо хлібну компанію. Перемішуємо. Рідини не повинно бути занадто багато.
Бажано дати постояти годину-другу. Хлібчик насититься, ізюмчік розпрямиться!. Але я обмежилася 40 хвилинами. Ложкою верх прим´яла і відправила в мікрохвильову піч на 30 хвилин при потужності 800. Готовність визначається так: немає рідини у формі і запеканочка відійшла від країв посудини. Яка це смакота цей пудинг!.
Простые рецепты вкусных салатов - салат коктейль рецепты с фото.
Рогалики рецепты с фотоИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепты блюд из рыбы голецСтатьи о рыбах. Кулинарные рецепты. Рецепты блюд
Рецепты пасхиРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы
Холодные закуски в лаваше с семгойхолодные закуски в лаваше
Рецепты американской кухни с фотоКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепты Приготовления - рецепт салата с буряком. Рецепты салатов на любой вкус.
Рецепты салата с виноградом сыром очень вкусно. Вкусные салаты приготовление рецепты.
Готовим со вкусом: рецепт домашнего печенья на смальце. Рецепты с малиной.
Рецепты салатов французской кухниПитомник французских бульдогов
Шинковки для Овощей - приготовление блюд из яиц.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter