Пхалі з кабачка в тарталетках
- Лаваш (вірменський тонкий) - 1 шт
- Олія -
Для тарталеток: взяти один аркуш тонкого вірменського лавашу, з нього по блюдцю вирізати кола,. скропити олією.
Шматки викласти в керамічні формочки, підсушити в НВЧ при потужності «Вище середнього» 1-1,5 хв.
Остудити, акуратно вийняти з форм - вийшли тарталетки.
Для пхалі. : один молодий кабачок вимити, почистити, нарізати на дрібні кубики. Перекласти в ємність, додати 1 ст.л. води і готувати в СВЧ при "Повною потужності» 5 хвилин, остудити.
У блендері подрібнити 1 цибулину, 1 пучок зелені.
Горіхи стовкти в ступці.
Кабачок пропустити через м´ясорубку (або подрібнити в блендері в імпульсному режимі), змішати з іншими інгредієнтами, додати за смаком сіль, гранатовий сік і аджику. Я додавала соус чилі.
Сформувати кульки і викласти в тарталетки, прикрасити зеленню і помідорами черрі. З обрізків лаваша можна зробити чіпси.
Смачного!.
Рецепты выпечки на рождествоРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
www.recepti.biz.uaИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Кулинарные рецепты праздничных блюдКулинарные рецепты. Праздничные подборки рецептов
Кексы в магазине Rozetka - кекс без масла и маргарина.
Рецепт салата с морепродуктовРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter