Печеня (жаркое) по-швидкому
- Фарш м´ясний - 300 г
- Цибуля ріпчаста - 1 шт
- Хліб - 50 шт
- Яйце - 1 шт
- Перець болгарський - 1 шт
- Морква - 1 шт
- Прянощі
- Зелень
- Перець чорний
- Сіль
- Масло рослинне
Хліб замочити у воді і віджати. Дрібно нарізати цибулю, перець, моркву і змішати з хлібом і фаршем. Збити яйце і влити у фарш, добре вимісити.
Сформувати м´ясну цеглинку, викласти у форму, змастити зверху олією. Накрити харчовою плівкою. Готувати 12 - 14 хвилин, при повній потужності.
В ідеалі, треба вийняти і загорнути у фольгу. Дати постояти 10 хвилин. Але, якщо немає 10 хвилин. За ці 14 хвилин ви встигнете настругати кг салатів!. А якщо у Вас в холодильнику завалялася пляшка пива . Ваш чоловік і не помітить, що Ви припізнилися з вечерею. Печеня (жаркое) по-швидкому. готово!.
Смачного!.
recepti.biz.uaсалати з серцем
Рецепты новогодних блюдРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Мясные салаты с ананасомПроизводство мясной продукции
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter