Ніжна картопля в мікрохвильовці
- Картопля - 4-5 шт
- Сир ковбасний (копчений) - 200 г
- Цибуля ріпчаста - 1 шт
- Молоко - 1 скл.
- Крохмаль картопляний - 3-4 ст. л.
Залишився вдома ковбасний сир. Купувала для грибної начинки в млинці, але зайвого взяла. Вирішила його використати і вигадала блюдо. Готувала його як гарнір до рибних котлет.
Отже, у змащену вершковим маслом скляну глибоку форму для мікрохвильової печі викладаємо шарами порізану тонкими кільцями картоплю, тертий сир ковбасний, смажену цибулю і знову повторюємо те ж саме. Заливаємо масу молоком, накриваємо скляною кришкою і ставимо в мікрохвильову піч на повну потужність (850 Вт) на 7 хвилин. Потім дістаємо і додаємо крохмаль, злегка перемішуємо. Знову закриваємо кришкою і готуємо ще 5 хвилин.
Виходить картопля в густому соусі, чудовий гарнір і смачно, як блюдо.
Моем руки правильно: салати на швидку руку. Как приготовить вкусный шашлык.
Торт В Мультиварке Рецепты: рецепты из редьки.
Купить кондитерку: медовик торт. Нужен свадебный торт.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter