Ніжна картопля в мікрохвильовці

МІКРОХВИЛЬОВА ПІЧ
1948 Ніжна картопля в мікрохвильовці
Ніжна картопля в мікрохвильовці
інгредієнти:
  • Картопля - 4-5 шт
  • Сир ковбасний (копчений) - 200 г
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Молоко - 1 скл.
  • Крохмаль картопляний - 3-4 ст. л.

Залишився вдома ковбасний сир. Купувала для грибної начинки в млинці, але зайвого взяла. Вирішила його використати і вигадала блюдо. Готувала його як гарнір до рибних котлет.

Отже, у змащену вершковим маслом скляну глибоку форму для мікрохвильової печі викладаємо шарами порізану тонкими кільцями картоплю, тертий сир ковбасний, смажену цибулю і знову повторюємо те ж саме. Заливаємо масу молоком, накриваємо скляною кришкою і ставимо в мікрохвильову піч на повну потужність (850 Вт) на 7 хвилин. Потім дістаємо і додаємо крохмаль, злегка перемішуємо. Знову закриваємо кришкою і готуємо ще 5 хвилин.

Виходить картопля в густому соусі, чудовий гарнір і смачно, як блюдо.

Моем руки правильно: салати на швидку руку. Как приготовить вкусный шашлык.

Торт В Мультиварке Рецепты: рецепты из редьки.

Купить кондитерку: медовик торт. Нужен свадебный торт.