М'ясо по-французьки в мікрохвильовці
2801
інгредієнти:
- М´ясо (свинина) - 400 г
- Картопля - 2 шт
- Цибуля ріпчаста (велика) - 0.5 шт
- Масло вершкове (для змащування форми) - 30-50 г
- Часник (товчений) - 1 зуб.
- Майонез (для заправки)
- Сир твeрдий (тертий) - 50 г
Змащуємо форму для мікрохвильової печі вершковим маслом.
Ріжемо м´ясо середніми шматочками, видавлюємо часник.
Тремо сир.
Поливаємо. м´ясо. майонезом.
Ріжемо половинку цибулі півкільцями.
Поливаємо цибулю майонезом.
Ріжемо пластиками картоплю.
Поливаємо майонезом і посипаємо сиром!.
Ставимо в мікрохвильовку тушитись хвилин на 20-30. Виходить така смакота!.
Картошка В Мультиварке Рецепты: рецепты салатов с языком с фото. Как приготовить летний салат.
Готовим со вкусом: салат гурман рецепт фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепт наполеон торт recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі