Курячі грудки з ананасом
- Грудка куряча (яка є, нічого не обрізаємо і не вирівнюємо)
- Ананас (консервовані, краще шматочками, дешевше)
- Майонез
- Сир твердий
1. Миємо грудки, просушуємо серветкою, ананас (якщо кільця) ріжемо на шматочки.
2. Там, де. грудка. товстіша тонким ножем робимо надріз акуратненько вглиб, щоб вийшов кишенька (це я пальчиком показую, куди прорізати). Солимо, перчимо, додаємо спеції за смаком - обмазуємо з усіх боків.
3. Теперь начиняємо кишеньку. ананасами. і ще викладаємо на пластину.
4. Придаємо всьому цьому пристойну форму і обмазуємо майонезом. Викладаємо на тарілку, змащену злегка рослинним маслом.
5. Ставимо в мікрохвильовку в режим гриль + середні мікрохвилі на 10 хвилин.
6. Достаємо і посипаємо натертим на середній тертці сиром, не багато, а то сир потече.
7. Знову в мікрохвильовку хвилин на 5-7, щоб сир розплавився. Дивіться по своїй мікрохвильовці, може треба відключити гриль і дати страві покрутитися ще пару хвилин до готовності.
8. Все. Виймаємо ріжемо на шматочки, можна полити підливою, вона солоденька.
Вибачте, ця фотографія може не дуже естетична, але робочий день, вечеря, дуже їсти хотілося.
PS Так само, тільки на протвінь готується в духовці при температурі 180 градусів, але часу займе трохи більше. Як варіант все те ж, тільки обваляти в яйці і сухарях і підсмажити на сковороді (але виходить сухувате м´ясо). Коли перший раз їла цю страву в друзів, вони зробили так. Засмажили на сковороді в сухарях, порізали і між шматочками вставили дольки апельсина. Вийшло і смачно і красиво (може це вже ще одне блюдо?. ).
Як варити уху в домашнх умовахяк варити уху
ТутСупы и бульоны на любой вкус. Сотни рецептов с пошаговыми фото
Рецепты Приготовления: салатики рецепты новинки.
Украинская кухня в Москве. Проекты ресторанов Украинской кухни.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter